FŐOLDAL ADATMENTÉS ÁRAINK ELÉRHETŐSÉG
NC system data recovery

Rólunk irták
2013. május.

2013. április elején a meghibásodott tápegység tönkretette a WD200-s winchesterünket.
A rendszergazdánk segítőkészségének ellenére 2 hét után sem volt eredménye az adatmentésnek. Próbálta költségtakarékosan megoldani a dolgot, több-kevesebb sikerrel. Bennünket szorított a határidő, mivel könyvelési adatok és egyéb fontos állományok voltak rajta.
Két hét után, mivel nem volt eredmény, visszakértem a winchestert, hogy akkor egy másik adatmentő céghez fordulok. Szomorúan láttam, hogy darabokban, úgynevezett egységcsomagként kaptam vissza. Ekkor elkezdtem keresgélni a neten, és így akadtam az Nc-Systems Hungary Kft.-re, ahol Haar Jánossal telefonon felvettem a kapcsolatot.

Április 18.-án személyesen átadtam az egységcsomagot, nem kis szörnyülködés kíséretében. Nem értették, hogy miért kellett úgymond darabokra szedni az adathordozót (ráadásul nem steril környezetben). Nem sok jóval bíztattak, az biztos.

Április 30.-án kaptam Tőlük a telefonhívást, hogy "szerintem mekkora %-ban sikerült az adatokat lementeni?"
Közöltem, hogy nekem egy 80% már nagyon jó lenne, azzal már elégedett lennék. Az ügyvezető tájékoztatott, hogy sokat nem tévedtem, mert úgy tűnik, hogy 100%-ban meg van minden, és már másolják is egy másik adathordozóra.

Nagyon örültünk a hírnek, mert így nem kellett újra feldolgoznunk több év – több cég adatát.

Tapasztalatom alapján mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Gyorsak, pontosak, korrektek.

Kovács Anikó
Kreatív Profit Kft.

> > > Ugrás a referencia oldalra > > >

2012. május 1.

Egy tápegység hiba miatt tönkrement egyik gépünkben a HDD, amin az elmúlt több mint 10év könyvelési és egyéb bérszámfejtési adatai voltak.
Sajnos muszáj volt felkeresni az egyik legismertebb hazai adatmento céget, és vártuk a csodát… egészen 3hétig, miután közölték, hogy többszöri sikertelen próbálkozás után sem tudják az adatainkat megmenteni.
Visszahoztuk a HDD–t a szakvéleménnyel együtt, és az abban leírt hibára rákerestem a neten, hogy mi is az.
Így találtam meg az http://adatmentes24.hu oldalt, ahol részletesen leírják a különböző mechanikai és egyéb sérülések jelentését és lehetséges javításukat. Felkerestem Haar János Urat, aki meglepődve konstatálta, hogy a „.....” nem tudott egy ilyen átlagosnak mondható problémával mit kezdeni.
A lényeg, hogy hozzájuk eljuttattam az adathordozót, (kedden), és csütörtökön (!!!!!!!) telefonáltak, hogy a 10fájl (!!!!!!!!!!!!) kivételével visszaállított adatainkat megtekinthetjük egy vnc kapcsolaton keresztül és ha megfelelőnek találjuk, akkor máris másolják egy új adathordozóra és vihetjük is. Azóta is használjuk, igaz már egy virtuális gépen és többször is mentés készül róluk.
Szumm: nem tudom, hogy a „csiga hangszernél” mi okozta ezt a sikertelenséget, de hogy többet oda nem viszek semmit az is biztos! Még egyszer köszönet illeti Haar Jánost és csapatát, szívből ajánlom mindenkinek akinek ilyen és vagy hasonló problémái lennének.

Katzenbach Nándor
VARIENS KFT.

2011. Július 17.


http://hup.hu/node/105063
( KGer | 2011. július 17., vasárnap - 13:35 )


2011. Február 17.

http://snews.vim.hu/pages/200406/adatmento.htm


2010. Szeptember 30.


2010 nyarán meghibásodott egy notebook winchester, amit a legismerebbb hazai adatmentő céghez vittem be.
2 hét után visszaadták, hogy nem tudják az adatokat megmenteni.
Gondoltam amit ők nem tudnak megmenteni, azt már fújhatom, mint a kürtöt. De nem akartam itt feladni, és tettem még egy próbát. Így jött a képbe a NetCenter. akikre netes böngészés során találtam. Beszállítottam hozzájuk a sérült eszközt, és 1 hét után kellemes meglepetés ért, amikor Haar János telefonált, hogy meg tudják oldani az adatmentést.
Nagyon örültem a hírnek, nem gondoltam volna, hogy viszontlátom a merevlemez tartalmát. 
A következő héten át is vehettem a megmentett adatokat.
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Gyorsak, pontosak, korrektek, és a vállalási árak is kedvezőek.

Király Zoltán


2010. március. 23.

Január 14-én este a használatban lévő notebookom winchestere minden előzmény nélkül leállt. Megijedtem, de nem sejtettem, hogy nemcsak én nem tudom életre kelteni Zalaegerszegen, hanem a szakemberek is tanácstalanok, mi lehet a hiba. Feltételezték, hogy meg kell bontani az eszközt, talán úgy van rá remény, hogy a pótolhatatlan adataim egy része megmenthető.
Az egyik segítőkész informatikustól kaptam egy honlap címet: adatmentes24.hu,  ennyi információval, meg egy más helyen kapott intelemmel, amely szerint Budapesten csak egy adatmentő cég van és az nem a NetCenter, indultam el.
Szerencsére, a szakmabeliek sem mindig jól tájékozottak, így sikerült megtalálnom azt a megbízható szakembert, aki mindent megtett annak érdekében, hogy újra használhassam elveszettnek hitt adataimat. Úgy kaptam vissza gépemet, hogy még az asztalon levő kép is az, amivel meghibásodott, szülőfalumról készített fotóm.
Mondanom sem kell, hogy két hordozható winchestert is vettem, mert azt tanácsolta Haar János, hogy legalább két mentést készítsek, ha biztonságban szeretném tudni munkámat.
Tapasztalataim alapján Önnek is jó szívvel tudom ajánlani a NetCenter adatmentő tevékenységét.


Kaposiné Cselenkó Aranka

Az oldalon szereplő logók a gyártók tulajdonát képezik, minden jog fenntartva. © 2003-2010 NC-Systems Hungary Kft..