FŐOLDAL ADATMENTÉS ÁRAINK ELÉRHETŐSÉG
NC system data recovery

NetCenter Adatmentés-RescueTech Partnerprogram


A program rövid ismertetése:

A parnterprogramhoz való jelentkezés semmilyen költséget nem jelent a partnerek számára. Nincs fix időtartamos szerződés, bármikor meggondolhatják magukat és visszavonhatják a megállapodást.

Ha a látogatók megtekintik weblapjainkat, mind a www.rescuetech.hu, www.adatmentes24.hu, mind az adatmentes.netcenter.hu oldalról a területi térkép segítségével kiválaszthatják a hozzájuk legközelebb eső partnert, akinek mindezért semmit nem kell tennie csak jelentkeznie a partnerprogramba, hogy szerepeltethessük őt a listában.

Weboldalunk segítségével minden látogatónk könnyedén megtalálhatja a lakhelyéhez legközelebb eső adatmentés átvételi pontot, ezáltal forgalmat képez a partner boltjában.Minden regisztrált partner számára partneri kódot valamint felhasználói nevet és jelszót hozunk létre, online adatmentés részlegünkhöz hozzáférést biztosítunk, melyen nyomon követhetik az adatmentésre leadott hozzájuk kapcsolódó adathordozók státuszát, valamint a hozzá tartozó árajánlatot.

Partnereink 15-35%-os jutalékot kaphatnak adatmentési munkáinkból a forgalomtól függően. (A jutalék megosztása sávos, a havi bonyolított forgalomtól függ.)


A NetCenter időnként különböző témájú oktatásokat tart adatmentés megelőzésével, kritikus helyzetek biztonságos kezelésével, biztonságos rendszerek tervezésével és kivitelezésével kapcsolatosan. Ezekre partnereinket csoportosan meginvitáljuk E-mailben és részt vehetnek ezeken az előadásokon.
Az előadások egy része díjmentes, egy része várhatóan díjköteles lesz.

A NetCenter által fejlesztett egyedi biztonságtechnikai óvintézkedésekkel ellátott automatikus Backup-Restore rendszereket partnereink a listaárhoz képest jelentős, akár 30%-os kedvezménnyel igényelhetik!

Egyedül azt várjuk el a partnereinktől, hogy az adatmentés után érdeklődő ügyfeleiket hozzánk irányítsák, aminek a követéséhez webes felületet is biztosítunk.
Nem irányíthatnak más adatmentéssel foglalkozó cégekhez, magánszemélyekhez érdeklődőket, valamint nem vállalhatnak önállóan adatmentési munkákat, ide nem értve a nem adatmentés miatt érkező ügyfeleiket, akiknek az anyagairól csak másolatot kell készínteni pl hdd csere miatt.
A NetCenter , NC-Systems és RescueTech neveket nem használhatják fel adatmentéssel kapcsolatban, kivéve a partnerprogramon belül intézett munkákkal kapcsolatosan.


Partnerprogramba való regisztrációért kattintson ide: =>>>>>

Az oldalon szereplő logók a gyártók tulajdonát képezik, minden jog fenntartva. © 2003-2010 NC-Systems Hungary Kft..